Σάββατο, 17 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα παραμείνει για πάντα στον πάγκο των Σαν Αντόνιο Σπερς, αφού ο έμπειρος τεχνικός υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του ΝΒΑ.

Ο 74χρονος Hall of Famer, ο οποίος έχει οδηγήσει τους Σπερς σε πέντε τίτλους ΝΒΑ από το 1996, όταν ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, αποτελεί ήδη τον προπονητή με την μεγαλύτερη θητεία σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα.

Μάλιστα το 2021 είχε καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Η επέκταση του Πόποβιτς ανακοινώθηκε χωρίς να αποκαλύπτονται οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας, ωστόσο σύμφωνα με το ESPN, το συμβόλαιό του θα του αποφέρει περισσότερα από 80 εκατομμύρια δολάρια (73 εκατ. ευρώ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πόποβιτς έχει αναδειχθεί τρεις φορές προπονητής της χρονιάς στο ΝΒΑ, ενώ είναι ο πιο επιτυχημένος τεχνικός στην ιστορία του πρωταθλήματος από πλευράς κερδισμένων αγώνων.

Μάλιστα, η αναγνωρισμένη δουλειά του σε μεγάλους παίκτες και διεθνή ταλέντα αναμένεται να διευκολύνει την προσαρμογή του Βικτόρ Γουεμπανιαμά στο ΝΒΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις