Σάββατο, 12 Οκτ.
26oC Αθήνα

Κώστας Σλούκας: Διαδικτυακή επίθεση στη σύζυγο του – «Πόλεμος» Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών στο Instagram της

Κώστας Σλούκας: Διαδικτυακή επίθεση στη σύζυγο του – «Πόλεμος» Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών στο Instagram της
instagram.com/maria_darsinou/

Ο Κώστας Σλούκας έγινε το πρόσωπο των ημερών, με την επιλογή του να πάει στον Παναθηναϊκό. Την ίδια στιγμή, αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού εξέφρασαν την οργή τους για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, “ξεσπώντας” -με απαράδεκτα μηνύματα- στον λογαριασμό που διατηρεί η σύζυγος του Έλληνα γκαρντ στο Instagram.

Η επιλογή του Κώστα Σλούκα, να μην ανανεώσει με τον Ολυμπιακό και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού “πλήγωσε” αρκετούς φίλους των Πειραιωτών. Μια μικρή μερίδα, όμως, “ξέφυγε” και επέλεξε να εκφράσει την οργή της μέσω των social media, κάνοντας… επίθεση -με απαράδεκτα μηνύματα- στο λογαριασμό που διατηρεί η σύζυγος του Έλληνα γκαρντ στο Instagram.

Η Μαρία Δαρσινού είδε αρκετές τις αναρτήσεις να γεμίζουν από μηνύματα μίσους προς τον σύζυγό της. Η λέξη “προδότης” ήταν από τις πιο “light” που χρησιμοποιήθηκαν. Φυσικά, υπάρχουν και οι φίλοι του Ολυμπιακού που έσπευσαν να την υπερασπιστούν, τονίζοντας πως δεν μπορεί να δέχεται αυτή “επίθεση” για την επαγγελματική απόφαση που πήρε ο Κώστας Σλούκας. Σε ανάλογο ύφος και τα μηνύματα των φίλων του Παναθηναϊκού.

Ο “πόλεμος” μεταξύ των οπαδών των “αιωνίων” -με μηνύματα στα ποστ της Μαρίας Δαρσινού- δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του, με φίλους του Ολυμπιακού να θυμίζουν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τη συμπεριφορά που είχαν απέναντι στον Βασίλη Σπανούλη αλλά και στη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψoνίδου.

Μια… ωραία ατμόσφαιρα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις