Δευτέρα, 28 Οκτ.
20oC Αθήνα

Βέστερλο – ΠΑΟΚ 3-2: Καμπανάκι πριν τις επίσημες αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Βέστερλο – ΠΑΟΚ 3-2: Καμπανάκι πριν τις επίσημες αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 από τη Βέστερλο σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του στα προκριματικά του Confrence League.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, προκειμένου ο Ραζβάν Λουτσέσκου να δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των αγώνων με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τα προκριματικά του Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να παρουσιάσει καλή εικόνα στο φιλικό με τη Βέστερλο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα μεσοαμυντικά, έκανε πολλά λάθη, με τους Βέλγους να τα εκμεταλλεύονται και να φτάνουν τρεις φορές στο γκολ.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία εμφάνιση που “χτυπάει καμπανάκια” στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, πριν τις επίσημες αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρι Ιερουσαλήμ, όπου εκεί τα λάθη απαγορεύονται.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν νωρίς, ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκαν να χάνουν μέσα σε δέκα λεπτά, προτού απαντήσουν άμεσα και εντέλει δεχτούν τρίτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Κάλεντ Νάρεϊ (5′) και Μπράντον Τόμας (17′) σημείωσαν τα γκολ για τον ΠΑΟΚ που έδειξε καλά στοιχεία επιθετικής ανάπτυξης αλλά και πάλι προβλημάτισε στην ανασταλτική λειτουργία, δεχόμενος γκολ από τους Γιουσούκε Ματσούο (14′), Γκρίφιν Γιόου (15′) και Έρντον Ντάτσι (64′).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΕΣΤΕΡΛΟ (Γιόνας ντε Ρεκ): Γκίλεκενς, Φιξέλ (84′ Σμέκενς), Μπος, Μάντσεν, Γκιουμουσκαγιά, Γιόου, Ντάτσι (84′ Κάστρο), Ταγκίρ, Γιορντάνοφ, Νόισταντερ, Ματσούο.

Στις καθυστερήσεις πέρασαν και οι Ρέτζις, Φαν Χάουτ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα (63′ Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (75′ Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (63′ Αντρέ Ρικάρντο), Μπράντον (77′ Γκορντενζιάνι), Π. Τζίμας (63′ Κανίς).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις