Κόσμος

Μιλάνο: Νεκρή κοπέλα 16 ετών που καταπλακώθηκε από δέντρο ενώ κοιμόταν στη σκηνή της

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου, με μεγάλες καταστροφές να σημειώνονται.

Το πρωί της Τρίτης μια κοπέλα 16 ετών έχασε την ζωή της σε κατασκήνωση προσκόπων κοντά στο Μιλάνο. 

Η κοπέλα καταπλακώθηκε, ενώ κοιμόταν μέσα στην σκηνή της, από δέντρο που έπεσε εξαιτίας του σφοδρού ανέμου.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη της στην οικογένεια της δεκαεξάχρονης.

«Το κύριο θέμα είναι η ανάγκη παρεμβάσεων για την ενίσχυση των συνθηκών ασφαλείας σε όλες τις περιοχές της χώρας. Χρειάζονται μεγάλα ποσά και συχνά δεν υπάρχει άμεση θετική επίπτωση στην κοινή γνώμη. Όταν αποφεύγεται μια τραγωδία από φυσική καταστροφή, δεν το μαθαίνει κανείς», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Την περασμένη νύχτα, μια ακόμη νεροποντή έπληξε την περιοχή της ιταλικής συμπρωτεύουσας. Η κακοκαιρία συνεχίζει να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην περιφέρεια του Μιλάνου, με διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και στην λειτουργία του δικτύου δημοτικών συγκοινωνιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θέλουμε πόλεμο με την Κίνα» λέει ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ – «Ο στρατός τους έχει πολύ μεγάλη παρουσία στο δυτικό ημισφαίριο»
«Θα επιδείξουμε αποφασιστικότητα απέναντι στις απειλές του Πεκίνου», προειδοποίησε, παράλληλα, ο επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνου
Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας, Pete Hegseth
Βασιλιάς Κάρολος στο ιταλικό Κοινοβούλιο: Η ειρήνη δεν μπορεί ποτέ να θεωρείται δεδομένη
Ο Κάρολος θέλησε να μιλήσει ιταλικά και απευθυνόμενος στους βουλευτές και γερουσιαστές υπογράμμισε με αρκετή δόση χιούμορ ότι «ελπίζει να μην κατέστρεψε τη γλώσσα του Δάντη»
Ο Βασιλιάς Κάρολος μιλά στο ιταλικό κοινοβούλιο