Lifestyle

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Δεν ασχολούμαι με το τι θα πούνε για την ηλικία μου

Όσα εξομολογήθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη νέα της συνέντευξη.

Για τα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται σχετικά με την ηλικία της αλλά και τον… θάνατο που βιάζονται να δώσουν σε τίτλους δημοσιεύματα μίλησε από καρδιάς η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη Ρενέ Σαραντινού και την εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο.

Σε ενοχλούν κάποια σχόλια που γίνονται για την ηλικία σου, για το ότι παραμένεις ακόμα στις επάλξεις ζωντανή και δυνατή; Πως το αντιμετωπίζεις αυτό όταν το ακούς;

Καθόλου δεν με ενοχλεί αυτό, δεν ασχολούμαι ποτέ, καθόλου, με το τι θα πούνε για την ηλικία μου. Τίποτα… Όσο είμαι, είμαι… Όσο φαίνομαι… Όπως με γέννησε η μάνα μου, τίποτα άλλο.

Στο διαδίκτυο γράφονται διάφορα κατά καιρούς, σε έχουν «πεθάνει» αρκετές φορές.

Ότι πέθανα… (γέλια). Πολλές φορές θα το πούνε αυτό, ασ’ τους να λένε.

Είναι ευχάριστο που το αντιμετωπίζεις με γέλιο.

Όλοι θα «φύγουμε» κάποια στιγμή, είναι γραμμένο. Εγώ κάνω ωραία ζωή, ήσυχη, δεν έκανα ζωή θεατρινίστικη, όπως έλεγε η μάνα μου. Το θέατρο το λατρεύω, την πρόζα, το μουσικό, παίζω τα πάντα, ότι ρόλο θέλεις θα τον κάνω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Καμία λύση στην διαμάχη Μάρθας Κουτουμάνου και Αίθρας Λυκουρέζου - «Δεν βρέθηκε διάθεση να τα βρούνε εξωδικαστικά μέχρι τώρα»
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Αίθρα Λυκουρέζου έστειλε αγωγή στην αδερφή της, για την βίλα, την οποία η μητέρα τους Ζωή Λάσκαρη
Η Αίθρα Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου