Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Κλαμπ Μπριζ για τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ

Παίκτης της Κλαμπ Μπριζ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη βελγική ομάδα, για τη μετεγγραφή του Δανού εξτρέμ.

Ο Ζίνκερναγκελ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Βέλγιο, γεγονός που οδήγησε και την Κλαμπ Μπριζ στην πρόταση για την απόκτησή του.

Η βελγική ομάδα ικανοποίησε τις οικονομικές απαιτήσεις των Πειραιωτών για τον 28χρονο εξτρέμ και έτσι δόθηκε το “πράσινο φως” για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του, η οποία εκτιμάται ότι “έκλεισε” με ένα ποσό της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα