Αθλητικά

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η Θύρα 13 ανάρτησε πανό των οπαδών της Ρόμα για την απελευθέρωση των συλληφθέντων

Οπαδοί του Παναθηναϊκού φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη συλληφθεί από τις αρχές.

Το γεγονός έχει φέρει την αντίδραση από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και από οπαδούς ομάδων του εξωτερικού με τις οποίες είναι αδελφοποιημένοι.

Η Θύρα 13 ανέβασε μάλιστα και μία φωτογραφία στα social media, η οποία δείχνει πανό των οπαδών της Ρόμα, το οποίο και αναφέρει «λευτεριά στα αδέρφια μας της Θύρας 13».

g

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-0: Η Ένωση «αντέδρασε» στην OPAP Arena αλλά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ερυθρόλευκη
Νίκη για την ΑΕΚ μετά από τέσσερα - Επιστροφή για τους Πειραιώτες στον τελικό του Κυπέλλου μετά από τρία χρόνια, αλλά πρώτη ήττα στην Ελλάδα μετά από 23 αγώνες
(ΦΩΤΟ ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ