Αθλητικά

Γκενκ – Ολυμπιακός: Το πέναλτι και το γκολ με VAR για το 1-0 στο παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γκενκ στο Βέλγιο για τον αγώνα ρεβάνς στα προκριματικά του Europa League και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη βούλα του πέναλτι.

Ένα μαρκάρισμα του Φρέιρε στην περιοχή τιμωρήθηκε με την εσχάτη των ποινών από τον διαιτητή και ο Πέιντσιλ είχε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Γκενκ. Ο Πασχαλάκης απέκρουσε όμως την εκτέλεσή του και κράτησε ανέπαφη την εστία του Ολυμπιακού για… λίγα λεπτά.

Το VAR υπέδειξε ότι ο Πασχαλάκης δεν έχει το πόδι στη γραμμή την ώρα της εκτέλεσης, όπως υπαγορεύει ο κανονισμός και έτσι υπήρξε επανάληψη στην εκτέλεση του πέναλτι. Τη δεύτερη φορά ο Πέιντσιλ ευστόχησε και έκανε το 1-0 για τους Βέλγους, που ισοφάρισαν με αυτόν τον τρόπο το σκορ του πρώτου αγώνα στο “Καραϊσκάκης”.

Το πέναλτι και το γκολ για το Γκενκ – Ολυμπιακός 1-0

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου
Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ έφτασε, με τους “βυσσινί” να πανηγυρίζουν την επιστροφή στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου