Ελλάδα

Κρήτη: Σομαλός κατήγγειλε τον βιασμό του από 4 Παλαιστίνιους – Τραβούσαν βίντεο την αποτρόπαια πράξη τους

Καταγγελία σοκ από 27χρονο Σομαλό στην Κρήτη για βιασμό! Όπως κατέθεσε ο άνδρας από ην Αφρική, τέσσερις Παλαιστίνιοι με την απειλή ενός τεράστιου ρόπαλου μήκους ενός μέτρου, τον κλείδωσαν σε διαμέρισμα και τον βίασαν παρά φύσιν.

Μάλιστα, το κουαρτέτο των βιαστών σε έξαλλη κατάσταση και έχοντας «ντοπαριστεί» με ναρκωτικές ουσίες, τραβούσαν και βίντεο το ανοσιούργημά τους σε βάρος του νεαρού Αφρικανού που παγιδεύτηκε στα δίχτυα της διαστροφής. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν τους βιαστές, όμως λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου, μετά τις καταθέσεις τους, τους άφησαν ελεύθερους ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση για το θύμα. 

Απειλές, ναρκωτικά και βίντεο

Η ανατριχιαστική υπόθεση με θύμα τον 27χρονο Σομαλό και θύτες τους τέσσερις υπηκόους Παλαιστίνης ηλικίας 30, 23, 26 και 29 ετών σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Όπως κατήγγειλε ο νεαρός, οι δράστες τον παγίδευσαν στο διαμέρισμα, όπου έμεναν οι δύο εξ αυτών. Τον ξυλοκόπησαν και απειλώντάς τον με ρόπαλο, τον βίασαν παρά φύση.

Μάλιστα ήταν σε αλλόφρονα κατάσταση, καθώς είχαν καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες βρέθηκαν μετά την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι,  ενώ το αδιανόητο της υπόθεσης είναι ότι τραβούσαν σε βίντεο τις πράξεις τους.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα, κατάφεραν να εντοπίσουν τους βιαστές και να τους συλλάβουν, όμως μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
Ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου χαρακτηρίζει επικίνδυνη συμπεριφορά του θαμώνα, ο οποίος θεώρησε σωστό να φέρει μαζί του κροτίδα σε κλειστό χώρο και να οδηγήσει στον ακρωτηριασμό του πελάτη του
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος 3