Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Εθνική ποδοσφαίρου: Έτοιμη να «πετάξει» για Ολλανδία χωρίς προβλήματα

Εθνική ποδοσφαίρου: Έτοιμη να «πετάξει» για Ολλανδία χωρίς προβλήματα
Intime.gr

Η Εθνική ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της, ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2024 (07/09, 21:45).

Προπόνηση χωρίς αγωνιστικά προβλήματα για τον Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική ποδοσφαίρου, ενόψει του αγώνα στην Ολλανδία. Στο πρόγραμμα της Τρίτης (05/09) -που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη- συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν κληθεί για τα ματς με τους “οράνιε” (07/09, 21:45) και το Γιβραλτάρ (10/09, 21:45), στο πλαίσιο των προκριματικών για το Eurto 2024.

Η αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (06/09, 11:00) για το Αϊντχόφεν και θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο “Philips Stadium”.

Η αποστολή της Εθνικής

Οδυσσέας Βλαχοδήμο, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Τάσος Μπακασέτα, Τάσος Χατζηγιοβάνη, Δημήτρη Λημνιό, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Βαγγέλης Παυλίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις