Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο δεν τα βρήκε με τον Τεν Χαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο δεν τα βρήκε με τον Τεν Χαγκ
Reuters

Την ώρα που η υπόθεση “Άντονι” -με τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του– παραμένει στην επικαιρότητα, η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ταραγμένη, μιας και έχει προκύψει σοβαρό “θέμα” και με τον Τζέιντον Σάντσο.

Οι σχέσεις του Τζέιντον Σάντσο με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνέιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ είναι πια στα… άκρα, μετά την τοποθέτηση του Ολλανδού τεχνικού αμέσως μετά το ματς με την Άρσεναλ, πως δεν είχε συμπεριλάβει τον Άγγλο εξτρέμ στην αποστολή «…λόγω έλλειψης διάθεσης και χαμηλής απόδοσης στις προπονήσεις».

Ο παίκτης διέψευσε τα λεγόμενα του προπονητή του και δεν διαχειρίστηκε το θέμα με ηρεμία εντός των αποδυτηρίων, προκαλώντας τον εκνευρισμό των συμπαικτών του.

Σε μία προσπάθεια να βρεθεί μία λύση σ’ όλο αυτό, ο Τεν Χαγκ μίλησε τις τελευταίες ημέρες με τον Σάντσο για να ξεπεραστούν οι διαφωνίες τους, όμως δεν υπήρξε κανένα σημείο επικοινωνίας ή συμφωνίας και παρέμεινε αγεφύρωτο το μεταξύ τους χάσμα.

Κάτι που σημαίνει πως το μέλλον του Άγγλου μεσοεπιθετικού στη Γιουνάιτεντ είναι πλέον κάτι παραπάνω από αμφίβολο, με τον ίδιο να ανοίγει την πόρτα αποχώρησής του απ’ τους «κόκκινους διαβόλους» τον προσεχή Ιανουάριο, απ’ την στιγμή που δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις