Ελλάδα

Blue Horizon: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος του πλοίου Blue Horizon για την υπόθεση δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του  δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αποφασίστηκε οι δύο άνδρες, μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, να παραμείνουν ελεύθεροι υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα.

Να θυμίσουμε πως την προφυλάκιση του πλοίαρχου και του ύπαρχου του Blue Horizon για το θάνατο του 36χρονου αποφάσισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά από τις πολύωρες απολογίες των συνολικά τεσσάρων συλληφθέντων.

«Ψυχίατρος είχε ενημερώσει το Λιμενικό για τον Αντώνη»

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη, μιλώντας στο LIVE NEWS είπε πως ήρθε σε επικοινωνία των Αντώνη, και αυτό που του είπε είναι πως το Λιμενικό είχε ενημερωθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου με έγγραφο για τις ιδιαιτερότητες του Αντώνη.

«Ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ήταν η διασκέδασή του να πηγαίνει στο πλοίο, να ρωτά εάν χρειάζονται κάποια βοήθεια. Αυτό μου μου είπε είναι πως το Λιμενικό είχε ενημερώσει το πλήρωμα. Μάλιστα, μου ανέφερε πως είναι πεπεισμένος πως υπάρχουν κίνητρα πάνω στην ιδιαιτερότητα του Αντώνη. Για να γλιτώσουν από αυτόν».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 57χρονος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του μετά την επίθεση του 51χρονου δράστη με το κατσαβίδι - «Τον χτύπησε με πέτρα κι έφυγε»
«Τον ρώτησε αν "είναι αγρότης" και τον χτύπησε» λέει στο newsit.gr ο γιος του 57χρονου, του πρώτου θύματος των άγριων επιθέσεων του 51χρονου στο Κορωπί
Ο δράστης του Κορωπίου
Από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στον τραυματισμό των αστυνομικών στο Κορωπί - Δύο περιστατικά σε ΑΤ μέσα σε έναν χρόνο
Την 1/4/2024 η Κυριακή Γρίβα έπεφτε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων ενώ στις 30/3/2025 ο 51χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε τρεις αστυνομικούς στο Κορωπί
Το ΑΤ Κορωπίου μετά την επίθεση του 51χρονου σε 3 αστυνομικούς