Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Τον θαυμάζω για την ευφυΐα του αλλά ψηφίζω ΝΔ» δηλώνει συγγενής του

«Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του», δήλωσε για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μια μακρινή συγγενής του, η οποία θα μπορούσε να είναι και γιαγιά του.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη παρά το γεγονός ότι οι πολιτικές τους απόψεις πλέον δεν… συμφωνούν. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «Νέα Δημοκρατία ήταν».

«Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια», εξηγεί για τη συγγένειά της με τον Στέφανο Κασσελάκη η κ. Ελένη.

«Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι», δήλωσε η μακρινή συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι εφυέστατοι άνθρωποι κι αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη αλλά ήταν κι αυτή η καθηγήτρια πανεπιστημίου είναι ένα ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της», συμπλήρωσε η κ. Ελένη.

«Και αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν»

«Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολλά ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν», πρόσθεσε η συγγενής του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις φωτογραφίες με τον σύντροφό του, η κ. Ελένη δήλωσε: «Κοιτάξτε να δείτε εγώ… επειδή και η Εκκλησία το δέχεται όταν οι ορμόνες τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια… Μου αρέσει και η ευθύτητα του. Γιατί εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό δεν είμαι γυναικούλα τύπου…. αφού οι παπάδες το δέχονται. Αν είναι η τύχη σου τέτοια οι ορμόνες του υπερτερούν το θηλυκό γένος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Έφοδος» Γεωργιάδη στο Λαϊκό: Θα βρω τρόπο να μεγαλώσω τον χώρο και να δώσω στους αιματολογικούς ασθενείς την αξιοπρέπεια που δικαιούνται
Σε προσωπικό τόνο, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη μητέρα του, η οποία είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες στο ίδιο νοσοκομείο και πέθανε το 1993 από λευχαιμία
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Οδησσός, σύμβολο αντίστασης του ουκρανικού λαού» – Η συνάντηση με τον Ζελένσκι
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα μας θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία, όπως έκανε από την αρχή, διπλωματικά, πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά και ανθρωπιστικά
Κυριάκος Μητσοτάκης και Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στην Οδησσό 9
Μαρινάκης: Ο πήχης της πλειοψηφίας δεχόμαστε ότι είναι οι 151 βουλευτές – Εμείς δεν θα κάνουμε ό,τι έκανε ο Τσίπρας να κυβερνήσουμε με πλειοψηφίες αλα καρτ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «εμείς έχουμε μια πλειοψηφία με 155 βουλευτές. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική δύναμη για εμάς»
Ο Παύλος Μαρινάκης