Πολιτική

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας

Με μία… πρόταση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με όσα δήλωσε νωρίτερα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και την ανάρτηση που έκανε στα social media.  

“Ο κ. Κασσελάκης αντί να προσπαθεί «να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα», καλό για όλους θα ήταν να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και της λειτουργίας της Βουλής”, αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγική πολιτική. Φοβούνται να έχει ο λαός τη δύναμη στα χέρια του», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με το βίντεο, όπου ο ίδιος φαίνεται να κάνει ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή και να λέει χαρακτηριστικά «θα τους ταράξουμε στις παρεμβάσεις». 

«Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μες στην κοινωνία και θα παράγει πολιτική από την κοινωνία», επεσήμανε ακόμη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1