Media

Περικλής Κονδυλάτος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένα πολύ δυνατό άτομο, πολύ δυνατός στο μυαλό, δεν τον φοβάμαι αν πάει στο “Celebrity”.

Τον συμβούλευσα να προσέξει, άλλο το αστείο και άλλο η γελοιοποίηση μιας προσωπικότητας», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Η μόδα δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Οι άνθρω ποι που δεν υπήρετούν τη μόδα, αλλά το show, δεν είναι καν στο χώρο.

Στυλιστικά δεν συμφωνώ σε τίποτα, τα φρύδια είναι το λιγότερο. Όταν κάποιος έχει πειράξει τα ήδη έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει».

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας η Ηλιάνα, είναι μοντέλο.

Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό μήπως κλείσω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, αυτό δεν λέγεται διεθνή καριέρα. Η Ηλιάνα δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Δεν θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου στην εκπομπή, δεν είναι κάτι που κλωτσάει στην ομάδα»
«Είμαστε σταθεροί σε αυτό που έχει επιλέξει το κανάλι και εμείς ως ομάδα υπηρετούμε την ψυχαγωγία με τα οφέλη και τα κόστη που έχει», ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου