Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Ο Λιβάι Γκαρσία χάνει σίγουρα τρία παιχνίδια της ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία χάνει σίγουρα τρία παιχνίδια της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν λέει να ησυχάσει φέτος με τους τραυματισμούς, με την Ένωση να αγωνίζεται με αρκετές απουσίες σήμερα (2/10) κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη. Σημαντικότερη, αυτή του Λιβάι Γκαρσία.

Το σημαντικότερο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία. Ο 25χρονος επιθετικός υπέστη θλάση και θα μείνει κάποιες εβδομάδες εκτός δράσης. Σίγουρα θα χάσει και τα τρία παιχνίδια αυτής της εβδομάδας με ΟΦΗ, Άγιαξ και Παναιτωλικό, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται κατά τη διάρκεια της διακοπής. 

Ανησυχία υπάρχει και για τον Γιόνσον, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Από την πλευρά του, ο Άμραμπατ θα χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Άγιαξ. Για λόγους αποφόρτισης έμεινε στην Αθήνα ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Τέλος, ο Βίντα έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, αλλά δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς έχασε έδαφος στη φυσική κατάσταση. Θα επιστρέψει λογικά στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις