Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Κέβιν Μακάρθι παραιτείται και από βουλευτής πριν τη λήξη της θητείας του

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι αναμένεται ότι θα παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμά του στις ΗΠΑ πριν από τη λήξη της θητείας του, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.

Ο Κέβιν Μακάρθι σχεδιάζει όμως να παραμείνει βουλευτής τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στις ΗΠΑ, την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ρεπουμπλικάνος Μακάρθι, ο πρώτος πρόεδρος της Βουλής που καθαιρέθηκε από το αξίωμα, δεν προτίθεται να αναμιχθεί στην κούρσα για την ανάδειξη του διαδόχου του, μετέδωσε επίσης το CNN.

Το γραφείο του δεν απάντησε όταν του ζητήθηκε κάποιο σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ρωσία και ΗΠΑ στη σωστή κατεύθυνση για να κλειστεί συμφωνία τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία» δηλώνει ο Λαβρόφ
«Η δήλωση Τραμπ αναφέρεται σε συμφωνία, και είμαστε έτοιμοι να καταλήξουμε, αλλά κάποια σημεία πρέπει να διασαφηνιστούν», σημειώνει ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ