Δευτέρα, 19 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ζωή Κρονάκη: Έχω το άγχος της τηλεθέασης αλλά δεν θα βάλω και τα κλάματα αν κάτι δεν πάει καλά

Ζωή Κρονάκη: Έχω το άγχος της τηλεθέασης αλλά δεν θα βάλω και τα κλάματα αν κάτι δεν πάει καλά
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

“Έχουν υπάρξει φορές που έχω στεναχωρηθεί από σχόλια συναδέλφων” παραδέχεται η Ζωή Κρονάκη.

Τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης όσο και για τα σχόλια συναδέλφων, που κατά καιρούς την έχουν ενοχλήσει, μίλησε η Ζωή Κρονάκη στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο την Πέμπτη.

“Προσωπικά έχω το άγχος της τηλεθέασης. Είμαι από τους ανθρώπους που θα ξυπνήσουν το πρωί, θα δουν τα νούμερα τηλεθέασης και θα καταλάβω αν κάτι πάει καλά.

Όχι θα βάλω και τα κλάματα αν κάτι δεν πάει καλά, μαύρες πλερέζες αλλά είναι ένα εργαλείο αυτό για εμάς” τόνισε αρχικά η γοητευτική παρουσιάστρια.

“Είμαστε και μια ομάδα που παρακολουθεί τα πάντα , προσπαθούμε να γινόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί, βλέπουμε τον ανταγωνισμό και τι θέλει ο κόσμος.

Δεν το βλέπω λοιπόν σαν βαρίδιο, ίσα ίσα το αντίθετο θα έλεγα”.

“Το μόνο που με στενοχωρεί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι κάποια σχόλια που καλό θα είναι κατ’ εμέ καθείς να βλέπει το δικό του σπιτικό και, επειδή όλοι κρινόμαστε από αυτή τη δουλειά και όλοι συνάδελφοι είμαστε και όλοι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, από πίσω δεν υπάρχει μόνο η αγάπη αλλά και το βιοποριστικό κομμάτι, καλό είναι ο καθένας να κρίνει τον εαυτό του και ο καθένας να προσπαθεί να κάνει καλύτερα τα πράγματα για την εκπομπή του.

Από εκεί και έπειτα όλοι κρινόμαστε από τους τηλεθεατές. Έχουν υπάρξει φορές που έχω στεναχωρηθεί από σχόλια συναδέλφων” πρόσθεσε με ειλικρίνεια, επίσης,η Ζωή Κρονάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις