Πέμπτη, 10 Οκτ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι αναφέρουν τα ξένα Μέσα για τη διακοπή στο ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι αναφέρουν τα ξένα Μέσα για τη διακοπή στο ντέρμπι
Eurokinissi

Η διακοπή στο ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τα ξένα Μέσα. Τι αναφέρουν, σχετικά με το ελληνικό clasico και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Θυμίζουμε ότι το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός διεκόπη ύστερα από ό,τι συνέβη με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα που έσκασε δίπλα του στο 50′ του ντέρμπι – ενώ ο Ισπανός μπακ έκανε ζέσταμα μαζί με συμπαίκτες του.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» ανέφερε: «Διεκόπη το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός λόγω κροτίδας που έπεσε στον Ισπανό Χουάνκαρ». Στο ίδιο… κλίμα και η επίσης ισπανική «AS», η οποία έγραψε: «Διεκόπη το ελληνικό ντέρμπι: Αντικείμενο έπεσε στο πρόσωπο του Ισπανού Χουάνκαρ». Η καταλανική «Sport» από την μεριά της έγραψε: «Διεκόπη το ελληνικό clasico λόγω ρίψης κροτίδων – Ένας Ισπανός χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο».

Η αγγλική εφημερίδα «Sun» έγραψε: «Ευρωπαϊκή μάχη διεκόπη καθώς παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα την ώρα που έκανε ζέσταμα και οι συμπαίκτες του αρνήθηκαν να βγουν από τα αποδυτήρια». Την ίδια στιγμή, η «Daily Star» έγραψε: «Ένα τρελό ντέρμπι διεκόπη καθώς παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα σε χαοτικές σκηνές».

Το γερμανικό περιοδικό «Kicker» ανέφερε: «Επεισόδιο με κροτίδα: Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό διεκόπη».

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έγραψε: «Παίκτης του Παναθηναϊκού χτυπήθηκε από κροτίδα και διεκόπη το clasico με τον Ολυμπιακό. Ο Χουάνκαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να συνεχίσουν στο γήπεδο».

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» έγραψε: «Διεκόπη το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός λόγω ρίψης κροτίδας κοντά σε παίκτη». Τέλος, η αργεντίνικη «La Nacion» ανέφερε: «Διεκόπη το αθηναϊκό ντέρμπι λόγω ρίψης κροτίδας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις