Ελλάδα

Άγιος Δημήτριος: Αστυνομική επιχείρηση μετά τις συμπλοκές ανάμεσα σε ανήλικους

Ειδική επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου μετά τα τελευταία περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους. Μόλις στις 30 Σεπτεμβρίου 15χρονες μαθήτριες «αντάλλαξαν» γροθιές και κλωτσιές σε σχολείο της περιοχής.

Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων, πραγματοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες της 27ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ειδική αστυνομική επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, γύρω από γνωστό εμπορικό πολυκατάστημα στην περιοχή, ελέγχθηκαν 52 άτομα, από τα οποία οι 45 ανήλικοι και προσήχθησαν 6 έφηβοι στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου.

Τον περασμένο μήνα, βίντεο ντοκουμέντο του MEGA κατέγραψε τον άγριο καβγά με γροθιές και κλωτσιές ανάμεσα σε 15χρονες σε σχολείο στον Άγιο Δημήτριο.

Μάλιστα, όπως καταγράφεται στα πλάνα οι συμμαθητές τους είχαν συγκεντρωθεί τριγύρω, δίχως να προσπαθούν καν να τις χωρίσουν. Αντίθετα, μάλιστα, γελούσαν, τραβώντας και βίντεο την άγρια συμπλοκή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καβγάς έγινε για ένα τσιγάρο.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

 

Στο μεταξύ, ο σκοπός της τελευταίας επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ., στις 27 Οκτωβρίου, ήταν η συλλογή στοιχείων και η «χαρτογράφηση» της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις της αστυνομίας θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απαντά στον Άρη Πορτοσάλτε και το σχόλιο «Ελλάδα ως Αλβανία του Χότζα»
«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι στοιχείο απολυταρχισμού δεν μπορεί να είναι ο δικαστικός έλεγχος της άσκησης ενός δικαιώματος, όπως απαραδέκτως ισχυρίσθηκε ο ως άνω παρουσιαστής»
Ο Άρης Πορτοσάλτε
«Ήταν προμελετημένη» λέει για τη δολοφονία του 50χρονου από τον 75χρονο στην Εύβοια ο αδερφός του θύματος
«Σε ένα σημείωμά του που βρέθηκε, ο 75χρονος έγραφε πως ήθελε να αυτοκτονήσει και πως δεν θα του έπαιρνε κανένας το σπίτι» υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο αδερφός του 50χρονου
Δεξιά ο δράστης, αριστερά το θύμα
«Έδωσα στον ληστή μία εικόνα της Παναγίας για να τον βοηθήσει», λέει η σύζυγος του επιχειρηματία για την εισβολή ενόπλων στο σπίτι τους στον Άλιμο
«Φεύγοντας μου είπε "εάν με βοηθήσει Παναγία στο υπόσχομαι ότι θα έρθω μία μέρα χωρίς τη μάσκα να σου συστηθώ και να σου ζητήσω συγγνώμη"»
Η σύζυγος του επιχειρηματία που έγινε στόχος διαρρηκτών