Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Έρωτας φυγάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάρει τον νόμο στα χέρια του για το θάνατο της Μαργέτας

Έρωτας φυγάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάρει τον νόμο στα χέρια του για το θάνατο της Μαργέτας

Δραματικές οι εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας φυγάς» στο OPEN. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 20:00. 

Η Ουρανία συλλαμβάνεται ως ύποπτη για τη δολοφονία της Μαργέτας αλλά μια καταγγελία στη χωροφυλακή ανατρέπει τα δεδομένα.

Έρωτας φυγάς: 10 Νοεμβρίου στις 20:00

Ο Ιάσονας προτείνει στην Αλεξάνδρα να αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων στο Κιάρι, τώρα που η Μαργέτα θεωρείται νεκρή. Ο ίδιος, ετοιμάζεται να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να βρει τον δολοφόνο της μητέρας του.

Η Ουρανία συλλαμβάνεται ως ύποπτη για τη δολοφονία της Μαργέτας, καθώς βρίσκουν πειστήρια ενοχής στο αμάξι της. Ο Ιάσονας αρχίζει να αμφιβάλει και σπέρματα αμφιβολίας γεννιούνται μέσα του για την ενοχή της δεύτερης μητέρας του. Άντρες της περιοχής συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι της Ουρανίας και τη γιουχάρουν, ενώ η Αλεξάνδρα έχει πάει να της μιλήσει με προτροπή του Ιάσονα.

Την ίδια ώρα φτάνει επώνυμη καταγγελία στη χωροφυλακή και κατονομάζει άλλο πρόσωπο ως υπεύθυνο για τον φόνο της Μαργέτας.

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Λιλή Τσεσματζόγλου, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γιώργος Σπανιάς, Ελευθερία Πάλλα, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ιωάννα Ζιάννη, Χάρης Μαυρουδής, Μαρία Καβουκίδου, Ζωή Ναλμπάντη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Δαβίλας, Ανδριάνα Σαράντη και η Άννα Ανδριανού.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Σεναριογράφος: Δημήτρης Αποστόλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις