Τρίτη, 6 Αυγ.
33oC Αθήνα

Μπακς – Μάβερικς 132-125: Πήραν το ντέρμπι με εξαιρετικό Αντετοκούνμπο τα «ελάφια»

Μπακς – Μάβερικς 132-125: Πήραν το ντέρμπι με εξαιρετικό Αντετοκούνμπο τα «ελάφια»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 40 πόντους στην νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με σκορ 132-125 κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς, με τα «ελάφια» να παραμένουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε άξιο συμπαραστάτη για ένα ακόμη παιχνίδι τον Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος πέτυχε 27 πόντους για τους Μπακς, οι οποίοι κέρδισαν τον τέταρτο συνεχόμενο αγώνα τους.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ ήταν κορυφαίος σκόρερ των Μάβερικς με 39 πόντους, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 35 πόντους για το Ντάλας, το οποίο τώρα έχει χάσει δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια του.

Στο πρώτο ημίχρονο, ένα τρίποντο του Λίλαρντ έδωσε στο Μιλγουόκι προβάδισμα 55-44, το μεγαλύτερο του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο, με 5:39 να απομένουν πριν οι Μάβερικς κλείσουν το ημίχρονο με 14-5.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν κορυφαίος σκόρερ του Μιλγουόκι με 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ντόντσιτς πέτυχε το Ντάλας με 17.

Το Μιλγουόκι αγωνίστηκε χωρίς τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος έχασε τον αγώνα λόγω τραυματισμού στο δεξί γόνατο. Στη θέση του ξεκίνησε ο Αντρέ Τζάκσον Τζούνιορ, ο οποίος έμεινε χωρίς σκορ σε 12 λεπτά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις