Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Άρης – Παναθηναϊκός: Χωρίς Φεράρι οι Θεσσαλονικείς

Άρης – Παναθηναϊκός: Χωρίς Φεράρι οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι (26/11, 20:30) με τον Παναθηναϊκό, με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει τελικά στη διάθεση του τον Φεράρι.

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα οι Ρουπ, Ματαρίτα, Μανού Γκαρσία, Πάβισιτς, Δεληζήσης, Σγουρός και Κυριαζής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (26/11), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Matarrita, Ferrari, Manu Garcia (τραυματίες), Pavicic (ανέτοιμος), Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής (Κ19)”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις