Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Προπονητής Άιντραχτ για Φώτη Ιωαννίδη: «Είναι καλός παίκτης, αλλά έχει συμβόλαιο»

Προπονητής Άιντραχτ για Φώτη Ιωαννίδη: «Είναι καλός παίκτης, αλλά έχει συμβόλαιο»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φραγκφούρτης Ντίνο Τόπμελερ ρωτήθηκε για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον 23χρονο επιθετικό, με τον ίδιο να μιλά με τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα ο Ντίνο Τόπμελερ που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Άιντραχτ Φραγκφούρτης ρωτήθηκε για τον Φώτη Ιωαννίδη και το κατά πόσο ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί στόχο της ομάδας του, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρει ότι άπαντες εντός του συλλόγου είναι συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και δεν είναι θέμα που αφορά το κλαμπ για την ώρα.

Μάλιστα ο Τόπμελερ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Ιωαννίδης αποτελεί ένα αξιόλογο παίκτη, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο.

«Ξέρω τον παίκτη, είναι καλός, αλλά έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχω μάθει από το παρελθόν μου όμως και δεν μπαίνω στη διαδικασία να το συζητήσω τώρα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά αφορά το μέλλον και όχι το παρόν. Δεν είναι ένα θέμα για το οποίο θα συζητήσουμε τώρα”, δήλωσε ο Γερμανός προπονητής» για να προσθέσει:

«Ξέρω τον παίκτη, είναι καλός, αλλά έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Έχω μάθει από το παρελθόν μου όμως και δεν μπαίνω στη διαδικασία να το συζητήσω τώρα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά αφορά το μέλλον και όχι το παρόν.

Δεν είναι ένα θέμα για το οποίο θα συζητήσουμε τώρα» ήταν τα λόγια του τεχνικού της Άιντραχτ για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις