Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Έρωτας φυγάς – επόμενο επεισόδιο: Το πτώμα του Μίμη εντοπίζεται

Έρωτας φυγάς – επόμενο επεισόδιο: Το πτώμα του Μίμη εντοπίζεται

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας φυγάς». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 20:00. 

Ο Μάρκος έχει αποδεχτεί την ήττα του απ’ τον Ιάσονα και μαλακώνει η στάση του προς όλους. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο στη Μεσσήνη.

Δυο μπράβοι ετοιμάζονται να σκοτώσουν τον Στέφανο…

Έρωτας φυγάς: 8 Δεκεμβρίου στις 20:00

Ο Στέφανος μαθαίνει για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας του Ιάσονα κι επιχειρεί να βοηθήσει. Ο μεγαλογιατρός που κλήθηκε, να δει την Ελπίδα, ανακοινώνει πως θα συνέλθει. Εντωμεταξύ εντοπίζεται το πτώμα του Μίμη…

Ο Μάρκος έχει αποδεχτεί την ήττα του απ’ τον Ιάσονα και μαλακώνει η στάση του προς όλους. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο στη Μεσσήνη. Η Νάντια επίσης, για να μην την πάρει ο Σωκράτης βίαια.

Επιπλέον, η Άννα συμβουλεύει τη Ρηνιώ να δώσει κι άλλη ευκαιρία στον Νικόλα. Η Νότα αναθέτει σε κάποιον να μάθει τα πάντα για την Άρτεμη.

Τέλος, δυο μπράβοι ετοιμάζονται να σκοτώσουν τον Στέφανο…

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Λιλή Τσεσματζόγλου, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γιώργος Σπανιάς, Ελευθερία Πάλλα, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ιωάννα Ζιάννη, Χάρης Μαυρουδής, Μαρία Καβουκίδου, Ζωή Ναλμπάντη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Δαβίλας, Ανδριάνα Σαράντη και η Άννα Ανδριανού.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Σεναριογράφος: Δημήτρης Αποστόλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις