Αθλητικά

Μπεσίκτας – Φενέρμπαχτσε: Αντικείμενο χτύπησε τον Μαντάρ και τον έριξε στο παρκέ

“Ξέφυγε” η κατάσταση στο μπασκετικό ντέρμπι μεταξύ της Μπεσίκτας με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Αντικείμενο χτύπησε τον Γιάν Μαντάρ στο κεφάλι.

Το Μπεσίκτας – Φενέρμπαχτσε έγινε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να ζητούν να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα, την ώρα που ένα αντικείμενο σώριασε τον Μαντάρ στο παρκέ, σκίζοντάς τον στο φρύδι.

Ο παράγοντας της Φενέρμπαχτσε, Σερτάτς Κομσούογλου, ήταν αυτός που απαίτησε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα, με αποτέλεσμα η ένταση να γενικευθεί.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της Μπεσίκτας, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς ζητούσε μάταια να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μετά από όλα αυτά όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα