Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τζούριτσιτς και Βέρμπιτς κόντρα στον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τζούριτσιτς και Βέρμπιτς κόντρα στον Ατρόμητο
Eurokinissi

Μια ημέρα μετά τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις, για το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση (17.12 / 20:30) με τον Ατρόμητο, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται το Σάββατο να ανακοινώσει την αποστολή για το ματς του Περιστερίου, ωστόσο δεν θα έχει συγκεκριμένους παίκτες μαζί του. Πλην των -εδώ και καιρό- τραυματιών, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, εκτός θα είναι ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του για το οίδημα στη γάμπα, αλλά και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς που ταλαιπωρείται από ίωση.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει και στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος αναμένεται να εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών στο συγκεκριμένο ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις