Σάββατο, 28 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (18:00, Novasports) για την 14η αγωνιστική της Super League, με τους Πειραιώτες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω την γκέλα με τον Βόλο και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του να κάνει μία νέα αρχή και στο πρωτάθλημα, προκειμένου να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απέναντι του είναι ο Πανσερραϊκός, ο οποίος προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο. Οι γηπεδούχοι είναι επικίνδυνοι στην έδρα τους και το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τους Πειραιώτες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τον τιμωρημένο Άλεξιτς και τους τραυματίες Γούλερι, Μασκανάκη, Τσαγκαλίδη, ενώ εκτός είναι και οι Στίνα, Τσιλιγγιρης, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης, Ανάκογλου που συνήθως μένουν εκτός αποστολής. Αντίθετα, επέστρεψαν οι Αυλωνίτης και Ντάνκερλουι.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρέτσου για το παιχνίδι, όπως και στους τραυματίες Πορός και Φρέιρε. Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις