Κόσμος

Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία: 27χρονη μητέρα βρέθηκε μαχαιρωμένη έξω από το σπίτι της

Μια ακόμη γυναικοκτονία προκαλεί οργή στην Ιταλία. Η 27χρονη Βανέσα Μπάλαν, μητέρα δυο μικρών παιδιών, η οποία ζούσε έξω από την πόλη Τρεβίζο, στην περιφέρεια Βένετο, δολοφονήθηκε με τουλάχιστον επτά μαχαιριές, έξω από την πόρτα του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας και τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών, ο δράστης της γυναικοκτονίας φέρεται να είναι ένας άνδρας σαράντα ενός ετών, με καταγωγή από το Κόσοβο, με τον οποίο η Βανέσα παλαιότερα είχε δεσμό και πριν από δυο μήνες τον είχε καταγγείλει για «stalking», εισβολή στην προσωπική της ζωή και καταδίωξη. Η ιταλική δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση Rai μετέδωσε ότι ο άνδρας έσπασε την πόρτα του σπιτιού της άτυχης γυναίκας με σφυρί και την τραυμάτισε θανάσιμα στον θώρακα.

Την αστυνομία και το ασθενοφόρο κάλεσε ο ένοικος του διπλανού σπιτιού, ενώ ο άνδρας της Βανέσα Μπαλάν, ο οποίος αρχικά ανακρίθηκε ως ύποπτος, είναι σε κατάσταση σοκ. Ο δράστης καταζητείται σε όλη την βόρεια Ιταλία, από αστυνομικούς και καραμπινιέρους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον «Χρυσό Θόλο» κόστους 175 δισεκατομμυρίων δολαρίων – Θα προστατεύει τις ΗΠΑ από πυραυλικές επιθέσεις ακόμη και από το διάστημα
Όπως τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο αμερικανικός θόλος θα είναι ακόμη καλύτερος από αυτόν του Ισραήλ και στο έργο θα συμμετάσχει και ο Καναδάς
Ντοναλντ Τραμπ
1
«Ο Τραμπ δεν επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία για να μην σταματήσουν τις συνομιλίες για την Ουκρανία» λέει ο Μάρκο Ρούμπιο
«Αν καταστεί σαφές ότι οι Ρώσοι δεν ενδιαφέρονται για μια ειρηνευτική συμφωνία και απλώς θέλουν να συνεχίσουν τον πόλεμο, μπορεί κάλλιστα να φτάσουμε σε αυτές»
U.S. President Donald Trump speaks during a roundtable discussion in Doha, Qatar, May 15, 2025. REUTERS 1
Ο Έλον Μασκ θα ξοδεύει «πολύ λιγότερα» χρήματα για να χρηματοδοτεί πολιτικές προεκλογικές εκστρατείες
Ο Μασκ είχε προσφέρει περισσότερα από 290 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές του 2024
Ο Έλον Μασκ 1