Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του 2023

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του 2023
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης συνέχισε τις προπονήσεις του και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2024, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη να δίνει το “παρών” στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, για την τελευταία προπόνηση του έτους.

Ο Καρυπίδης θέλησε να βρεθεί δίπλα στην ομάδα εν μέσω των γιορτών και φωτογραφήθηκε με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, ανεβάζοντας τη φωτογραφία ο ίδιος στα social media. Οι “κίτρινοι” έχουν μπροστά τους ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις 3 Ιανουαρίου του 2024.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Πρωινή ήταν η προπόνηση της παραμονής της Πρωτοχρονιάς για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής (τα δεδομένα σχετικά με τους Φραν Βέλεθ και Μάνου Γκαρθία δεν διαφοροποιήθηκαν ούτε στη σημερινή προπόνηση).

Αύριο, Δευτέρα, πρώτη μέρα του νέου χρόνου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/01, 16:00).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις