Αθλητικά

Μαρία Σάκκαρη – Νάο Χιμπίνο: Νωρίς το πρωί της Κυριακής (14/01) η πρεμιέρα στο Australian Open

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Australian Open του 2024, όπου θα αντιμετωπίσει την Νάο Χιμπίνο από την Ιαπωνία και πλέον έγινε γνωστή και η ώρα του αγώνα τους, στο αυστραλιανό Γκραν Σλαμ.

Η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με τη Νάο Χιμπίνο ορίστηκε για το πρωί της Κυριακής (14/01/24) στις 05:00 ώρα Ελλάδας, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να έχει ως στόχο ένα δυνατό ξεκίνημα στο Australian Open, προερχόμενη από εξαιρετικές εμφανίσεις και στο United Cup.

Η Σάκκαρη θα μπει στο φετινό αυστραλιανό Γκραν Σλαμ ως Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης και θα είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί κόντρα στη Γιαπωνέζα, Νο92 στον κόσμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα