Πολιτική

Νικήτας Κακλαμάνης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν πρόκειται να πάω στη συνάντηση για το «μασάζ»

«Είμαι στη ΝΔ 60 χρόνια, δεν πρόκειται να πάω στη συνάντηση για το “μασάζ”. Δεν δέχομαι να με ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα ένας υπουργός που γνώρισα μόλις πριν μερικά χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (13.1.2024) στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το κυβερνητικό «μασάζ» στους βουλευτές της ΝΔ για το ζήτημα.

«Είμαι στην Βουλή από το 1990, με εξαίρεση μια πενταετία που ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν δέχομαι να με ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο η ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια ένας υπουργός, που είναι ικανός, αλλά τον γνώρισα μόλις πριν μερικά χρόνια.

Εγώ είμαι στην παράταξη 60 χρόνια και δεν πρόκειται να πάω την Δευτέρα στην συνάντηση για το “μασάζ”. Πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, στα γραφεία της Ν.Δ. στην οδό Πειραιώς, καλείται, σε δύο γκρουπ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Την εισήγηση έχει αναλάβει να κάνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, με τη «βοήθεια» και των δύο αντιπροέδρων του κόμματος. Τη Δευτέρα θα παραστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και την Τρίτη ο Κωστής Χατζηδάκης.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου