Μέχρι και δύτης χρειάστηκε να συνδράμει στις έρευνες για τον Μπάμπη από το Μεσολόγγι, τον 31χρονο που αγνοείται εδώ και 9 ημέρες, με την υπόθεση της εξαφάνισής του να έχει μετατραπεί σε θρίλερ και τις Αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή και τα ψηφιακά αποτυπώματά του.
Οι Αρχές εστιάζουν σήμερα Σάββατο (13.1.2024) στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ στο Μεσολόγγι για να βρουν τον αγνοούμενο Μπάμπη, τον 31χρονο που χάθηκαν τα ίχνη του από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, σε μια υπόθεση εξαφάνισης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με το tempo24.news, στις έρευνες συνδράμει και δύτης – μετά από αίτημα της μητέρας του 31χρονου Μπάμπη – ο οποίος θα επικεντρωθεί κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.
Πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν ανακτηθεί δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες τους πριν από την εξαφάνιση. Όπως διαπιστώθηκε από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, η συσκευή – τις επίμαχες ώρες όπου χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου – φαίνεται να είναι ενεργή και μάλιστα να την έχει αφήσει στο σπίτι του.
Έμπειροι αξιωματικοί ερμηνεύουν την συγκεκριμένη κίνηση ως μια πράξη για να μην εντοπιστούν οι κινήσεις του.
Δημογλίδου: Συνεχίζονται νυχθημερόν οι έρευνες – Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος
«Δεν έχουν σταματήσει λεπτό οι έρευνες στο Μεσολόγγι. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του Μεσολογγίου και της Πάτρας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Φυσικά, και η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση», ανέφερε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.
«Το τμήμα ψηφιακών πειστηρίων δουλεύει νυχθημερόν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να καταλάβουμε και εμείς τι συνέβη εκείνο το βράδυ με τον αγνοούμενο. Και να φτάσουμε στον δράστη, αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος, δεν έχει προσαχθεί κάποιος στην ασφάλεια», πρόσθεσε η κα Δημογλίδου, τονίζοντας ότι γίνεται «πολύ ενδελεχής έρευνα».