Lifestyle

Emmy 2024: Eντυπωσιακή στα 90 της χρόνια η Τζόαν Κόλλινς στο κόκκινο χαλί

Αψηφώντας τον χρόνο η Τζόαν Κόλλινς κέρδισε την προσοχή όλων στα βραβεία Emmy.

Η Τζόαν Κόλλινς παρά τα 90 της χρόνια ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή χθες (15.1.2024) στην 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy στο Λος Άντζελες.

Η Βρετανίδα σταρ πόζαρε στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας μία μάξι δημιουργία της σχεδιάστριας Jenny Packham, την οποία συνδύασε με σατέν γάντια στο ίδιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό της σύνολο με λαμπερά διαμαντένια κοσμήματα και ένα κόκκινο κραγιόν.

Στο μεγάλο event η Τζόαν Κόλλινς συνοδευόταν από τον αγαπημένο σύζυγό της και διάσημο παραγωγό Πέρσι Γκίμπσον. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Claridge’s του Λονδίνου στις 17 Φεβρουαρίου 2002.

Joan Collins attends the 75th Primetime Emmy Awards in Los Angeles, California, U.S. January 15, 2024. REUTERS
 

Στη συνέχεια, η σταρ εμφανίστηκε μαζί με την ηθοποιό Ταράτζι Π. Χένσον στη σκηνή για να παρουσιάσουν το Βραβείο για την Εξαιρετική Σειρά Περιορισμένης Διάρκειας. Το βραβείο κέρδισε η κωμωδία – υπαρξιακό δράμα «Beef» του Netflix.

Presenters Taraji P. Henson and Joan Collins speak at the 75th Primetime Emmy Awards in Los Angeles, California, U.S. January 15, 2024. REUTERS
 

Η Βρετανίδα ηθοποιός έχει υπάρξει και η ίδια υποψήφια στα Emmy το 1984 για τον εμβληματικό ρόλο της αδίστακτης Αλέξις Κάρινγκτον Κόλμπι στη «Δυναστεία», το οποίο δεν κέρδισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 1
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς