Σάββατο, 31 Αυγ.
24oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου της Euroleague

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου της Euroleague
Eurokinissi

Ο “πληγωμένος” από τραυματισμούς Ολυμπιακός παίζει απόψε (25.01, 21:45, Newsit.gr, Novasports Prime) για τη μεγάλη έκπληξη στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, για την 23η αγωνιστική στη Euroleague.

Μία δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός στo Wizink Center της Μαδρίτης, απέναντι στην πρωτοπόρο της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης, για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-10, ενώ η “βασίλισσα” είναι μόνη στην κορυφή με ρεκόρ 19-3. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει 77-71.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Μαδρίτη με τεράστια προβλήματα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει χάσει με τραυματισμό τον Μουσταφά Φαλ και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον τελευταίο να βγαίνει νοκ-άουτ στην ήττα της ομάδας στην έδρα του Παναθηναϊκού. Έτσι, στο “5” οι Πειριαώτες έχουν πλέον μόνο τον Φιλίπ Πετρούσεφ.

Παράλληλα, πρόβλημα έχει και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (σφίξιμο στον δικέφαλο), ο οποίος ακολούθησε την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στη Euroleague, την τελευταία αγωνιστική, επικρατώντας της Μακάμπι στο ΣΕΦ. Πριν από αυτό το ματς, όμως, είδε δυο ήττες σε “διαβολοβδομάδα”. Η Ρεάλ Μαδρίτης στον αντίποδα, προέρχεται από την 3η της ήττα στη φετινή διοργάνωση, χάνοντας στην έδρα της Μονακό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει και αυτή τα προβλήματά της. Εκτός το τελευταίο διάστημα είναι οι Έντι Ταβάρες και Σέρχιο Γιουλ, ενώ στο ματς πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε ο Φαμπιάν Κοζέρ, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Ενοχλήσεις στο γόνατο έχει ο Γκερσόν Γιαμπουσέλι, ο οποίος είναι αμφίβολος.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

Tο πρόγραμμα της βραδιάς στη Euroleague

19:45 Φενέρμπαχτσε – Βίρτους Μπολόνια (Novasports 5)

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας (Novasports 5)

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR (Novasports 4)

21:30 Μπάγερν – Βιλερμπάν (Novasports Start)

21:45 Ρεάλ – Ολυμπιακός (Novasports Prime)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις