Αθλητικά

Ο Λορέν Μορόν σήκωσε φανέλα για τον Άλκη Καμπανό μετά το γκολ που πέτυχε στο Πανσερραϊκός – Άρης

Η όμορφη κίνηση του Λορέν Μορόν ο οποίος απότισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, με αφορμή τα δυο χρόνια από τη δολοφονία του φίλου του Άρη.

Ο Λορέν Μόρον σημείωσε ένα τρομερό γκολ για τον Άρη στην έδρα του Πανσερραϊκού, ανοίγοντας το σκορ στο ματς για την 21η αγωνιστική της Super League και μετά ύψωσε μια φανέλα που έγραφε το όνομα του Άλκη Καμπανού, αφιερώνοντας του το γκολ.

Ο Ισπανός επιθετικός τίμησε έτσι τη μνήμη του άτυχου φίλου του Άρη, που έχασε τη ζωή του πριν από δυο χρόνια, μετά από δολοφονική επίθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Κέντρικ Ναν MVP της Euroleague
O Αμερικανός κέρδισε την ψηφοφορία από φιλάθλους, Media, αρχηγούς και προπονητές των 18 ομάδων της διοργάνωσης
Ο Κέντρικ Ναν 3