Αθλητικά

Αντετοκούνμπο: «Έχω κι εγώ γρατζουνιές, όχι μόνο ο Γιόκιτς, η σύζυγός μου λέει πως είναι σέξι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυριάρχησε κόντρα στον Νίκολα Γιόκιτς στον αγώνα των Μπακς με των Νάγκετς και μετά το τέλος της σπουδαίας αναμέτρησης στο Μιλγούοκι, ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τη μάχη με τον Σέρβο ψηλό κάτω από τα καλάθια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τα σημάδια που υπάρχουν στο κορμί του αλλά και σε αυτά του Νίκολα Γιόκιτς, απαντώντας, όπως πάντα, με χιούμορ.

«Είναι δύσκολο να μαρκάρεις παίκτες σαν τον Γιόκιτς. Κάποιες φορές κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τους σταματήσεις, ακόμη και να τους… γρατζουνίσεις. Πιστεύω όμως πως σε εκείνον φαίνονται περισσότερο οι γρατζουνιές γιατί είναι πιο ανοιχτόχρωμος από μένα. Έχω κι εγώ πολλές γρατζουνιές, η σύζυγός μου θεωρεί πως είναι σέξι, οπότε μου αρέσουν», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Ο Νίκολα είναι πολύ ταλαντούχος, μπορεί να κάνει τα πάντα. Ο Μπρουκ (σ.σ. Λόπεζ) έκανε πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν είναι δουλειά ενός μόνο παίκτη να τον αντιμετωπίσει, είναι όλης της ομάδας αποστολή να τον κάνει να δυσκολευτεί όσο γίνεται περισσότερο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο 29χρονος σούπερ σταρ δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας του, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. «Λατρεύω να βλέπω την ομάδα να πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Θεωρώ πως χτίζουμε καλές συνήθειες, παίζουμε καλό μπάσκετ και με υψηλή ενέργεια. Αυτό με νοιάζει μόνο, ακόμη και σε ματς που χάσαμε ήμασταν ανταγωνιστικοί. Για μένα δεν μετράνε τα νικηφόρα σερί ή τα ρεκόρ. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Ο κόουτς Ντοκ θέλει όταν είσαι στο παρκέ να δίνεις τα πάντα, δεν δέχεται την έλλειψη προσπάθειας. Σιγά-σιγά φτάνουμε στο σημείο που θέλουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Καντονά: «Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να καταστρέψει τα πάντα»
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια μεγάλη οικογένεια, αλλά από τότε που ο Ράτκλιφ είναι εδώ, συμβαίνει το αντίθετο. Δεν θέλει πλέον τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για πρεσβευτή», τόνισε μεταξύ άλλων
Ο Έρικ Καντονά