Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Champions League: Τα highlights των Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0 και Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0 για τη φάση των «16»

Champions League: Τα highlights των Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0 και Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0 για τη φάση των «16»

Η Λάτσιο πήρε μια αναπάντεχη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αποτέλεσμα που βάζει δύσκολα ενόψει της ρεβάνς στους Βαυαρούς. Δύσκολη νίκη εντός έδρας για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε 2-0 της αξιόμαχης Ρεάλ Σοσιεδάδ, στα παιχνίδια της Τετάρτης(14/02) για τους «16» του Champions League.

Λιγοστά γκολ και μια έκπληξη επιφύλασσαν οι αγώνες των «16» στο Champions League, ανάμεσα σε Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στην Ρώμη η Λάτσιο δεν «μάσησε» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, με το σύνολο του Μαουρίσιο Σάρι να κερδίζει 1-0 τους Γερμανούς και να δείχνει πως δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο.

Το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες σημειώθηκε στο 69΄με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε νωρίτερα ο Ίσακσεν, με την Μπάγερν να τελειώνει τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Ουπαμεκανό.

Πλέον ο Τόμας Τούχελ και οι ποδοσφαιριστές του έχουν να ανέβουν ένα βουνό, αφού η ήττα σε συνδυασμό με την εμφάνιση, δείχνουν πως η Μπάγερν δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Από την πλευρά της η Λάτσιο δικαίωσε τους φίλους τους που γέμισαν το «Οlimpico» και τους πρόσφεραν μια νίκη που θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0

Σε αντίθεση με την Μπάγερν, η Παρί Σεν Ζερμέν δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τους Γάλλους να κερδίζουν 2-0 και να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στην Παρί, με τον Κιλιάν Μπαπέ στο 58΄και τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά στο 70΄να σημειώνουν τα γκολ της νίκης για το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε, το οποίο θα ταξιδέψει στην Ισπανία έχοντας στις αποσκευές τους ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0

Το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Champions League:

Πρώτα παιχνίδια

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0

 

Ιντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 20/2

Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ 20/2

Πόρτο – Αρσεναλ 21/2

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 21/2

 

Οι ρεβάνς

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο 5/3

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν 5/3

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία 6/3

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 6/3

Αρσεναλ – Πόρτο 12/3

Μπαρτσελόνα – Νάπολι 12/3

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ιντερ 13/3

Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν 13/3

Η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις