Τρίτη, 23 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Αγρότες: Εγκλωβίστηκαν εκατοντάδες οδηγοί σε ουρές χιλιομέτρων λόγω του μπλόκου στην Αθηνών – Λαμίας

Αγρότες: Εγκλωβίστηκαν εκατοντάδες οδηγοί σε ουρές χιλιομέτρων λόγω του μπλόκου στην Αθηνών – Λαμίας
ΦΩΤΟ ilamia

Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (18/2/24) στον παράδρομο της εθνικής οδού από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες, καθώς οι αγρότες απέκλεισαν το εθνικό δίκτυο και η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στους παράδρομους.

Οι αγρότες τότε, τους έκλεισαν και στα δύο ρεύματα, είτε προς τη Λαμία, είτε προς την Αθήνα, με συνέπεια εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβιστούν στον παράδρομο από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες (!) και στα δύο ρεύματα!

Η ένταση που επικράτησε μεταξύ των οδηγών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς για μία ώρα περίπου παρέμειναν  εγκλωβισμένοι και ακίνητοι χωρίς να έχουν καμία δυνατότητα να ξεφύγουν από το σημείο. Ακολούθησαν διαβουλεύσεις με τους αγρότες για να επισπεύσουν την απελευθέρωση του δρόμου. Τελικά αυτό έγινε λίγο πριν τις 15.30…

Σύμφωνα με το LamiaReport, κανονικά γίνονταν μόνο οι διελεύσεις των ασθενοφόρων…

Οι αγρότες επισημαίνουν ότι λυπούνται για την ταλαιπωρία δεκάδων συμπολιτών τους και τονίζουν ότι το μόνο που ζητούν είναι λύσεις που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στον Έλληνα καταναλωτή. Αυτό, γιατί επιμένουν ότι οι Έλληνες πληρώνουν αδικαιολόγητα υψηλές τιμές για αγαθά που έχουν φύγει από το χωράφι σε εξευτελιστικές τιμές, ενώ τις περισσότερες φορές δεν απολαμβάνουν καν τοπικά προϊόντα αλλά ελληνοποιημένα.

Οι οδηγοί πάντως, είχαν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους καθώς παρέμειναν εγκλωβισμένοι για ώρα και μάλιστα είχαν βγει από τα αυτοκίνητα, περιμένοντας… Η ταλαιπωρία τους έληξε όταν ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία λίγο πριν τις 15.30…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις