Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

MasterChef 2024: Οι μπηχτές του Γιάννη για τον Λευτέρη: «Έχει πέσει με τα μούτρα στο…»

MasterChef 2024: Οι μπηχτές του Γιάννη για τον Λευτέρη: «Έχει πέσει με τα μούτρα στο…»

Το Masterchef 2024 φέτος… παίζεται διαφορετικά. Δεν είναι τόσο το διαγωνιστικό κομμάτι, όσο και οι σκληρές μάχες με φόντο μία θέση στην τελική ευεθία του μαγερικού μαραθωνίου.

Όσο περνούν οι εβδομάδες, κάποιοι διαγωνιζόμενοι φάινεται πως αδυνατούν να βρουν σημείο επικοινωνίας με κάποιους άλλους υποψήφιους Masterchef, και οι μπηχτές μπροστά στις κάμερες δίνουν και παίρνουν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, παρακολουθήσαμε την εξέλιξη ενός ακόμη απαιτητικού τεστ δημιουργικότητας. Μεταξύ άλλων, παρακολουθήσαμε την εξέλιξη της δοκιμασίας ανάμεσα στον Ηλία και τον Λευτέρη. Τελικά, τον πόντο τον πήρε ο Ηλίας, καθώς το ρύζι στο ριζόγαλό του, όπως επεσήμαναν και οι κριτές, ήταν άβραστο.

Ο Λευτέρης άρχισε τις… δικαιολογίες και έλεγε χαριτολογώντας μεταξύ άλλων: «Έχασα για ακόμη μια φορά, επειδή έκανα μ@@@@@α. Θα κέρδιζα».

Ο Γιάννης, από την πλευρά του, δεν εκτίμησε τη στάση του Λευτέρη και πέταξε τη μπηζτή του: «Δεν ταιριάζω πολύ με το Ego εγώ. Το εκτιμάω στους ανθρώπους.

Εγώ δεν μπορώ να κάνω παρέα με τον Λευτέρη. Νομίζει ότι είναι ο Θεός του Ολύμπου, Ο Ζευς. Ο Δίας».

Λίγο νωρίτρερα, αναφερόμενος στη στάση και την απόδοση του Λευτέρη, άφησε υπονοούμενα, και ακούγεται να λέει σε συμπαίκτες του μεταξύ άλλων: «Έχει πέσει με τα μούτρα στο…».

Media Τελευταίες ειδήσεις