Κόσμος

Ο Σεργκέι Σοϊγκού επισκέφθηκε τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία

Τα στρατεύματα της Ρωσίας που βρίσκονται στην Ουκρανία επισκέφθηκε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, ανακοίνωσαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, ενώ σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την έναρξη του πολέμου.

«Σήμερα όσον αφορά την ισορροπία δυνάμεων, το πλεονέκτημα είναι με το μέρος μας», δήλωσε ο Σεργκέι Σοϊγκού απευθυνόμενος στους Ρώσους στρατιώτες σε κέντρο διοίκησης των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Στην ανακοίνωση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων διευκρινίζεται ότι ο υπουργός ενημερώθηκε πως οι ρωσικές δυνάμεις πέρασαν στην επίθεση μετά την κατάληψη της πόλης Αβντιίβκα.

Sergei Shoigu ukraine reuters Sergei Shoigu ukraine reuters

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «bromance» Τραμπ – Μασκ περνάει κρίση: Από την κόντρα, στην αλληλοϋποστήριξη και από τον διορισμό στην παραίτηση
Πώς από πολιτικοί «αντίπαλοι» και επικριτές, Τραμπ και Μασκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία πανίσχυρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ, η οποία μέσα σε λίγους μήνες περνάει «κρίση»
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς
Το υπουργείο κατηγορείται ότι «παζάρεψε» την παύση της δίωξης του δημάρχου, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση
Ο Έρικ Άνταμς