Κόσμος

Πολωνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε ανθρώπους σε διάβαση πεζών – Τουλάχιστον 19 τραυματίες

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από ένα αυτοκίνητο που τους παρέσυρε ενώ βρίσκονταν σε μια διάβαση πεζών στο Στσέτιν της βορειοδυτικής Πολωνίας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο οδηγός του οχήματος, που ανάπτυξε ταχύτητα και έφυγε μετά το ατύχημα, συνελήφθη. Πρόκειται για έναν Πολωνό πολίτη, κάτοικο του Στσέτσιν, 33 ετών.

«Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Στσέτσιν, Πάβελ Πανκάου. Σύμφωνα με αυτόν, ο 33χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του, ένα Ford Focus, σε μια ομάδα ανθρώπων που περίμεναν το τραμ σε μια μεγάλη πλατεία της πόλης. Οι πρώτες αναλύσεις δείχνουν ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε από τη διάβαση των πεζών, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ, παρασέρνοντας τους ανθρώπους.

Αμέσως μετά, ο 33χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προκάλεσε άλλο ατύχημα, καθώς συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα και τραυμάτισε τους οδηγούς τους.

 

Ο οδηγός του οχήματος, που ανάπτυξε ταχύτητα και έφυγε μετά το ατύχημα, συνελήφθη.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεν κάνει πίσω ο Ντόναλντ Τραμπ για τους δασμούς - «Μερικές φορές πρέπει να πάρεις φάρμακα για να διορθώσεις κάτι»
Την ώρα που οι παγκόσμιες αγορές κλονίζονται και τα διεθνή χρηματιστήρια σημειώνουν πτώση, ο Ντόναλντ Τραμπ στηρίζει την επιβολή δασμών και δεν κάνει πίσω
Ο Ντόναλντ Τραμπ