Ελλάδα

Πέραμα: Απαγχονισμένος στην καμπίνα του βρέθηκε 35χρονος ναυτικός σε φορτηγό πλοίο

Θρίλερ στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα καθώς ένας 35χρονος αλλοδαπός ναυτικός βρέθηκε απαγχονισμένος στην καμπίνα του φορτηγού πλοίου που δούλευε.

Το φορτηγό πλοίο με σημαία Μάλτας βρίσκεται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα για εργασίες συντήρησης-επισκευής, με το πλήρωνα να βρίσκει απαγχονισμένο τον 35χρονο ναυτικό το πρωί της Τετάρτης (27/03/2024).

Στο σημείο του τραγικού συμβάντος μετέβησαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος που διενεργεί την προανάκριση της υπόθεσης, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες ντροπής στα δικαστήρια Ευελπίδων: Μετέφεραν δικαστικά έγγραφα με ιμάντες μέσα σε μπλε σακούλες
Ως βασικό «όχημα» των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου μεταφέρονται δικογραφίες, χρησιμοποιούνται καρότσια σούπερ μάρκετ ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις τα ηλεκτρονικά καρότσια λόγω έλλειψης
Δικαστικά έγγραφα μέσα σε μπλε σακούλα μεταφέρονται μέσω ιμάντα