Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: «Εν τη ρύμη του λόγου» είπα πως το περιπολικό δεν είναι ταξί, απαντά ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Οργή έχει προκαλέσει η γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφο της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου πήγε για να ζητήσει προστασία.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και ανάμεσα σε αυτά γιατί ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης είπε στην 28χρονη Κυριακή πως «το ταξί δεν είναι περιπολικό» όταν κάλεσε έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mega ο άνθρωπος που βρισκόταν στην Άμεση Δράση και μίλησε με την 28χρονη το μοιραίο βράδυ υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας και εντάχθηκε στην Άμεση Δράση τον Οκτώβριο όταν επιχειρήθηκε επανενίσχυση του τηλεφωνικού κέντρου.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, ο αστυνομικός ρωτήθηκε από τους συναδέλφους του τι σημαίνει η φράση που είπε στην άτυχη κοπέλα: «Δεν είναι ταξί το περιπολικό».

Η απάντησή του ήταν πως το είπε εν τη ρύμη του λόγου, δεν το θυμάται και το είπε επειδή η εικόνα που είχε είναι πως ο κίνδυνος ήταν στο σπίτι της και όχι στο τμήμα.

Όσον αφορά τον φρουρό, ήταν μέσα στο κουβούκλιο και όπως είπε, δεν αντιλήφθηκε πως υπάρχει κάποια ένταση.

Η κατάθεση του αστυνομικού – σκοπού για την στιγμή της γυναικοκτονίας

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκε μέρος από όσα ανέφερε στην αστυνομία ο αστυνομικός – σκοπός για την ώρα της γυναικοκτονίας:

«Προσήλθαν στην υπηρεσία μας ένας άνδρας και μία γυναίκα νεαρής ηλικίας, η οποία μου ανέφερε ότι φοβάμαι κάποιο άτομο και τους παρέπεμψα στον αξιωματικό υπηρεσίας προκειμένου να επιληφθεί […]. Άκουσα τον άνδρα που συνόδευε τη γυναίκα να λέει «την σπρώχνει».

Αμέσως βγήκα από τη σκοπιά και αντίκρισα την γυναίκα και άλλο έναν άνδρα να βρίσκεται κολλημένος στο σώμα της, από πίσω, να περπατούν αργά, πλησιάζοντας προς τη σκοπιά, χωρίς να βλέπω καθόλου τα χέρια του.

Στη συνέχεια ο έτερος άνδρας απομακρύνθηκε λίγο από τη γυναίκα και τότε αντιλήφθηκα να κρατάει ένα μεγάλο μαχαίρι, να το τραβάει από την πλάτη της και η γυναίκα να πέφτει κάτω».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από την ανάλυση που έχει γίνει από το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος προκύπτει ότι όση ώρα δεχόταν η κοπέλα τις μαχαιριές από τον 39χρονο δεν βγαίνει ποτέ ο αστυνομικός – σκοπός από το κουβούκλιο. Βγαίνει όταν ο 39χρονος αυτοτραυματίζεται και πέφτει κάτω στο πεζοδρόμιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου μετά το τροχαίο στο Παγκράτι, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή
Σοβαρά κατάγματα φέρει και η δεύτερη πεζή που έπεσε πάνω της η κολόνα - Η 78χρονη που μετέφερε το ασθενοφόρο είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της
Το τροχαίο στο Παγκράτι
Θερμοκρασίες Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Οι τελευταίοι εκδρομείς θα εγκαταλείψουν τις πόλεις με λιακάδα, με καλό καιρό η περιφορά του Επιταφίου, ενώ με ήλιο και ζέστη θα γίνει το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα
Εκκλησία στη Σαντορίνη 2