Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Υπόκλιση Χουάντσο στον αρχηγό Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα να κάνει ρεκόρ καριέρας στο ματς, γνωρίζοντας την αποθέωση και από τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ένας τραυματισμός κράτησε εκτός αγώνα τον Χουάντσο, αλλά ο Ισπανός φόργουορντ πανηγύρισε για την ομάδα του στο ΟΑΚΑ και “υποκλίθηκε” στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλούκα, για την ιστορική εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Αρχηγός! Masterclass από τον Σλούκα», έγραψε ο Χουάντσο στο twitter μετά το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στα πλέι οφ της Euroleague και πλέον ετοιμάζεται για τις “μονομαχίες” στη Σερβία.

 

Θυμίζουμε ότι η πρόκριση θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ