Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Maestro: Συνταρακτική η πρεμιέρα – Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη στο Twitter

Maestro: Συνταρακτική η πρεμιέρα – Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη στο Twitter

Συντάραξε η πρώτη σκηνή έντασης ανάμεσα στο ομόφυλο ζευγάρι του Maestro, στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στο MEGA. «Φωτιά» πήρε το Twitter για την εξαιρετική ηθοποιό, Μαρία Καβογιάννη.

Πίσω στην τηλεοπτική μας ζωή επανήλθε το δημοφιλές σίριαλ «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τη νύχτα της Πέμπτης (16.05.2024), μέσα από το πρόγραμμα του MEGA.

Σε αυτή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς, μάλιστα, το ομόφυλο ζευγάρι έμελλε να χωρίσει βίαια μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου.

Ειδικότερα, όταν για το νησί θεωρούταν ακόμα αγνοούμενος ο ήρωας που ερμήνευε ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Αντώνης και ο Σπύρος συναντήθηκαν στην ταβέρνα του δεύτερου. Μουδιασμένοι και οι δύο, έψαχναν ο ένας στήριξη στον άλλον, αλλά ο νεαρός ήρωας που «ντύνεται» ο Γιώργος Μπένος επέλεξε να πληγώσει τον σύντροφο του με λόγια βαριά.

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε και καλό είναι να μη μας βλέπουν στα ίδια μέρη! Θες να υποψιαστούν τίποτα άλλο; Είναι καλύτερα να μην έχουμε πολλά πολλά» εκμυστηρεύτηκε χαρακτηριστικά ο Σπύρος στον Αντώνη, ο οποίος έδειχνε πραγματικά χαμένος και ψέλλισε πως «δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ».

«Ούτε ‘γω. Θα περάσει. Θα πας στην Αθήνα και θα περάσει όλο αυτό. Θέλουμε, δεν θέλουμε, πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Λοιπόν, φεύγεις;»…

«Όσκαρ για τη Μαρία Καβογιάννη»

Έγινε, λοιπόν, η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro και όλοι οι συντελεστές της σειράς βρέθηκαν στους Παξούς για να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο.

Όπως ανέφερε και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η ιστορία ξεκίνησε από τα γεγονότα που συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο και όπως ήδη είδαμε από τα πρώτα λεπτά, θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις.

Το Twitter περίμενε με αγωνία την πρεμιέρα και μάλιστα σχεδόν με το που ξεκίνησε το Maestro, έγραψαν τα καλύτερα για την εξαιρετική ηθοποιό, Μαρία Καβογιάννη.

 

 

Και το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μόλις άρχισε, με τον δεύτερό του κύκλο…

Η νέα σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ολοκληρωθεί με τον τρίτο κύκλο, 4 επεισοδίων που θα μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Media Τελευταίες ειδήσεις