Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Κομμάτιασε το σκυλάκι και δάγκωσε την γυναίκα» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για την επίθεση πιτ μπουλ και βίντεο που βολτάρει ελεύθερο

Θεσσαλονίκη: «Κομμάτιασε το σκυλάκι και δάγκωσε την γυναίκα» –  Σοκαριστικές μαρτυρίες για την επίθεση πιτ μπουλ και βίντεο που βολτάρει ελεύθερο

Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων της επίθεσης ενός πιτ μπουλ σε ένα μικρόσωμο σκυλί στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της οποίας κατασπάραξε το μαλτέζ και τραυμάτισε την ιδιοκτήτρια του. Μάλιστα το newsit.gr εξασφάλισε κι οπτικό υλικό στο οποίο εμφανίζεται το πιτ μπουλ λίγα λεπτά μετά την επίθεση.

Από την άγρια επίθεση του πιτ μπουλ το κατοικίδιο δεν άντεξε τα τραύματα του και πέθανε, ενώ η 55χρονη γυναίκα που το είχε βγάλει βόλτα στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις έξι σήμερα το πρωί, όταν το πιτ μπουλ κατάφερε να ξεφύγει από έναν περιφραγμένο χώρο στον οποίο βρίσκονταν και επιτέθηκε στο σκυλάκι και στην 55χρονη γυναίκα.

«Είχε κλείσει την πόρτα και κρατούσε το σκυλάκι αγκαλιά. Το έβγαζε βόλτα όταν ξαφνικά το πιτ μπουλ όρμησε στο σκυλάκι και άρπαξε και το χέρι της γυναίκας. Την δάγκωσε το αριστερό χέρι και την τραυμάτισε», λέει στο newsit.gr o πρώην σύζυγος της 55χρονης που δέχτηκε την επίθεση συνεχίζοντας προσθέτει:

«Της ξέφυγε το σκυλάκι από τα χέρια κι από όσο κατάλαβα το κομμάτιασε. Η γυναίκα είναι σε σοκ. θα μπορούσε να έχει κομματιάσει και την ίδια. Το πιτ μπουλ ήταν σε μια μάντρα και βρήκε τρόπο και πέρασε κάτω από την περίφραξη και πήγε στη γυναίκα».

Γειτόνισσα της 55χρονης και αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης περιγράφει από την πλευρά τα όσα αντίκρισε κι άκουσε. «Κατέβασε η κυρία το σκυλάκι της, όπως κάνει κάθε πρωί και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από το πιτ μπουλ. Άρπαξε το σκυλί και δάγκωσε την κύρια στο χέρι. Της έχει φύγει ένα κομμάτι. Κατεβήκαμε όλοι οι γείτονες, αλλά που να το πιάσεις το σκυλί. Υποθέτουμε ότι είναι κάπου εδώ της περιοχής. Το μαλτεζάκι δεν υπάρχει», λέει στο newsit.gr.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες σε έναν 47χρονο Βούλγαρο που φέρεται να ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 41χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ που απουσιάζει στο εξωτερικό.

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη και στους δύο άνδρες για θανάτωση ζώου συντροφιάς, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το πιτ μπουλ φαίνεται πως πέρασε κάτω από την περίφραξη και επιτέθηκε στο σκυλάκι, ράτσας μαλτέζ και στην 55χρονη ιδιοκτήτρια του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις