Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη: Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα στο πόλο των ανδρών

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη: Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα στο πόλο των ανδρών
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το απόλυτο κόντρα στην Βουλιαγμένη (19:30), να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πόλο των ανδρών και να συνεχίσει την “αυτοκρατορία” του.

Τον 12ο συνεχόμενο τίτλο της -27ο από καταβολής Α1 και 36ο συνολικά, από την ίδρυση της τότε ΕΚΟΦ, το 1928- ετοιμάζεται να πανηγυρίσει (28.05) η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται ήδη 2-0 της Βουλιαγμένης στη σειρά των τελικών και την υποδέχονται στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, με στόχο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με το απόλυτο νικών (για πρώτη φορά μετά το 2018) και στη συνέχεια να στρέψουν την προσοχή τους στο final-4 του Champions League.

Η σειρά των τελικών ήταν μέχρι τώρα αρκούντως ανταγωνιστική, με τον ΝΟΒ να δίνει μάχη και στα δύο ματς, χάνοντας το πρώτο στα πέναλτι (15-14) και το δεύτερο λόγω επιθετικής δυστοκίας (6-4), όμως το 2-0 είναι επί της ουσίας μη αναστρέψιμο και ο Ολυμπιακός έχει διπλό κίνητρο για να «τελειώσει» από το πρωτάθλημα: αφενός να σηκώσει το κύπελλο του πρωταθλητή μαζί με τον κόσμο του, αφετέρου να κερδίσει επιπλέον μέρες προετοιμασίας ενόψει του μεγάλου ραντεβού της επόμενης εβδομάδας (5-7 Ιουνίου) στη Μάλτα.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:30, με διαιτητές τον Νίκο Μπουδραμή και τον Γιώργο Πολυχρονόπουλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις