Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε μπροστά στον πεθερό του όταν καταπλακώθηκε από οροφή σπιτιού

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε μπροστά στον πεθερό του όταν καταπλακώθηκε από οροφή σπιτιού

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του δυστυχήματος στη Θεσσαλονίκη. Ο 35χρονος καταπλακώθηκε από οροφή σπιτιού και σκοτώθηκε μπροστά στον πεθερό του.

Νέα στοιχεία για το δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 35χρονο άντρα. Καταπλακώθηκε από οροφή σπιτιού, ενώ εκτελούσε εργασίες ανακαίνισης. Αυτόπτης μάρτυρας ο πεθερός του, που τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του και θεωρούν καθοριστικές τις επόμενες μέρες, στην προσπάθεια που κάνουν να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27-05-2024) στην Πολίχνη στη Θεσσαλονίκη, με θύμα τον  35χρονο άνδρα που εκτελούσε εργασίες με τον πεθερό του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, οι δύο άνδρες έκαναν ανακαίνιση σε μια διώροφη πολυκατοικία που εικάζεται ότι τους ανήκει και την έφτιαχναν για να την εκμεταλλευτούν οικονομικά.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε η οροφή με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι ο 35χρονος άντρας και να χάσει τη ζωή του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο πεθερός του σοβαρά τραυματισμένος, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις