Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Προπόνηση των «βιόλα» στην AEK Arena και ομιλία του Ιταλιάνο πριν τον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Προπόνηση των «βιόλα» στην AEK Arena και ομιλία του Ιταλιάνο πριν τον τελικό του Conference League
Eurokinissi

Η Φιορεντίνα βρίσκεται από τη Δευτέρα (27.05) στην Ελλάδα για τον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό και ο προπονητής της ομάδας, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές.

Η Φιορεντίνα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ Arena, για το τρόπαιο του Conference League. Μια ημέρα πριν το “μεγάλο” τελικό, ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο προπόνησε τους παίκτες του στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Ιταλός προπονητής έκανε μια ομιλία προς τους παίκτες του, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο φέρεται να έχει ήδη καταλήξει στα τελικά του πλάνα για τον μεγάλο τελικό του Conference League και αναμένεται να ακολουθήσει την κλασική “συνταγή” του 4-2-3-1.

Στην εστία αναμένεται να ξεκινήσει ο Τερατσιάνο. Ντοντό και Μπιράγκι έχουν κλεισμένες τις θέσεις τους στα άκρα της άμυνας, ενώ την ίδια ώρα οι Μαρτίνες και Μλένκοβιτς προηγούνται έναντι του Ρανιέρι για τις δύο θέσεις στο κέντρο της αμυντικής τετράδας.

Στον άξονα, οι Αρτούρ και Μποναβεντούρα φέρονται να έχουν σίγουρες τις θέσεις τους. Μπροστά τους αναμένεται να ξεκινήσει ο Γκονζάλες στον ρόλο του ελεύθερου, με τους Κουαμέ, Μπελότι και Ενζολά να είναι στην επίθεση.

ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις